728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συναυλία με την ορχήστρα της ΕΡΤ στην παραλία της Πάργας

Ο Δήμος Πάργας θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 στην παραλία της Πάργας – στην πλατεία Άλκη Αλκαίου στην οποία η ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Μαέστρο Eduardo Marturet MISO και θα αποτελέσει μια



Ο Δήμος Πάργας θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 στην παραλία της Πάργας – στην πλατεία Άλκη Αλκαίου στην οποία η ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Μαέστρο Eduardo Marturet MISO και θα αποτελέσει μια πολιτιστική γέφυρα μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ- Μαϊάμι δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει μελωδίες από το Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση της, η ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ θα παρουσιάσει στον πρώτο μέρος της συναυλίας, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη αξεπέραστα τραγούδια από το Ελληνικό ανθολόγιο με την συμμετοχή των καταξιωμένων Ελλήνων τραγουδιστών Μιχάλη Δημητρακάκου, Ιωάννας Εμμανουήλ και Τζίνας Φωτεινοπούλου.
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ο διάσημος Μαέστρος Eduardo Marturet στην πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα θα διευθύνει την ορχήστρα σε ένα πρόγραμμα με εμβληματικά τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο. Στην σκηνή θα τον πλαισιώσουν ο Έλληνας ερμηνευτής Νίκος Παπαδιώτης και η Athina Marturet( actrice & singer) που θα προσφέρουν στο κοινό υπό την καθοδήγηση του μοναδικές ερμηνείες. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του νέου υποσχόμενου βιολονίστα Παναγιώτη Παπαδημητριάδη.
Η συναυλία αυτή αναμένετε να αποτελέσει σταθμό στην πολιτιστική ζωή της περιοχής δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις ενισχύοντας τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ της Πάργας και του Μαϊάμι.
Συναυλία με την ορχήστρα της ΕΡΤ στην παραλία της Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5 Ο Δήμος Πάργας θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 στην παραλία της Πάργας – στην πλατεία Ά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: