728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνάντηση Βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριάκη με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Χθες είχα την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια εφ' όλης της ύλης εποικοδομητική συζήτηση, τόσο για τα θέματα της επικαιρότητας όσο και για ζητήματα που αφορούν στον τόπ



Χθες είχα την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια εφ' όλης της ύλης εποικοδομητική συζήτηση, τόσο για τα θέματα της επικαιρότητας όσο και για ζητήματα που αφορούν στον τόπο μου, την Πρέβεζα. Η συζήτησή μας ξεκίνησε από το συγκροτημένο σχέδιο και τα μέτρα που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, και τους τρόπους με τους οποίους οι εξαγγελίες αυτές θα γίνουν απτή πραγματικότητα.
Στο πλαίσιο αυτό έθεσα υπόψη του Πρωθυπουργού τα βασικά ζητήματα του Νομού Πρεβέζης, που αφορούν κυρίως τους ευρύτερους τομείς της υγείας, της οικονομίας και της ανάπτυξης. Συζητήσαμε λοιπόν σκέψεις για τη διαρκή και στοχευμένη αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης στο Νόμο και ιδιαίτερα του Γενικού Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα αναφερθήκαμε και στα προβλήματα του οδικού δικτύου και των μεγάλων αξόνων της περιοχής.
Τέλος, συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα χρηματοδότησης για το Νομό, όπως για παράδειγμα η προτεραιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ για τους δήμους.
Είμαι σίγουρος, ότι ο Πρωθυπουργός καθώς και τα αρμόδια Υπουργεία θα εγκύψουν στα προβλήματα του Νόμου Πρεβέζης, τα οποία παρακολουθούμε καθημερινά και αγωνιζόμαστε για την επίλυσή τους, συνεχίζοντας την ανθρωποκεντρική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την καθημερινή, συνεχή και αδιάκοπη βελτίωση της καθημερινότητας όλων.
Συνάντηση Βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριάκη με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5   Χθες είχα την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια εφ' όλης της ύλης εποικοδομητική συζήτηση, τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: