728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Ζευγάρι» σε κλοπές κατοικιών και οχημάτων

 astinomia amesi drasiΑπό αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων συνελήφθη μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.



Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων συνελήφθη μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν επιπλέον τα στοιχεία αλλοδαπού συνεργού της.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο αναζητήσεων για άτομο που προηγουμένως είχε εισέλθει σε κατοικία σε περιοχή των Ιωαννίνων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι κατηγορούμενοι, έχοντας ενωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, είχαν διαπράξει το ίδιο βράδυ δύο κλοπές από κατοικίες και δύο από αυτοκίνητα, από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό 100 ευρώ, φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, στην κατοχή της ημεδαπής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, ενώ μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν, αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
«Ζευγάρι» σε κλοπές κατοικιών και οχημάτων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2024 Rating: 5   Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων συνελήφθη μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: