728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πάργα ως Casestudy σε Παγκόσμιο Συνέδριο στην Πολωνία

 



Για την πρωτοβουλία για την Προβολή της Πάργας του Χρήστου Ντίτορα στα SocialMedia, τα αποτελέσματα και την αναγνώριση που έχει έχουμε γράψει ήδη αρκετά άρθρα, δείτε εδώ ένα ενδεικτικό άρθρο!

Ήρθε να προστεθεί ακόμα μία επιτυχία, καθώς ο Χρήστος προσκαλέστηκε να δώσει ομιλία και να παρουσιάσει την πρωτοβουλία του σε ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια παγκοσμίως για τις ψηφιακές τεχνολογίες στον Τουρισμό το Φεβρουάριο του 2025.

Συγκεκριμένα το συνέδριο θα γίνει από το Διεθνή Οργανισμό για τις νέες τεχνολογίες στον Τουρισμό (IFITT), στο Wroclawτης Πολωνίας, 17-21 Φεβρουαρίου του 2025.



Στο συνέδριο μάλιστα θα βρίσκονται στελέχη κορυφαίων εταιρειών όπως η Google,οργανισμών όπως οι Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών (European Travel Comission), οι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί του κόσμου στο κομμάτι του μάρκετινγκ στον τουρισμό, ενώ στο κομμάτι των προορισμών θα βρίσκονται ως ομιλητές διευθυντικά στελέχη από τον Οργανισμό Τουρισμού Φιλανδίας (Visit Finland) και του Δουβλίνου (Dublin City Tourism Unit).

Εδώ βρίσκονται οι ομιλητές: https://ifitt.net/enter-conference/enter-25/speakers/

Συνεπώς αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό για την περιοχή της Πάργας, αλλά και της Πρέβεζας, καθώς είναι ο νομός που ανήκει η Πάργα, ότι θα παρουσιαστεί ως case study μία πρωτοβουλία που αφορά την περιοχή σε τόσο σημαντικές προσωπικότητες. Αυτό μάλιστα αποκτά περεταίρω σημασία καθώς η προβολή της πρωτοβουλία θα βρίσκεται μαζί με κορυφαίους προορισμούς σε επίπεδο οργάνωσης, δηλαδή της Φιλανδίας και το Δουβλίνου, κάτι που μεταφέρει μία καλή εικόνα για την περιοχή μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία του Χρήστου όπου ξεκίνησε το 2010, δεν έχει ούτε 1 Ευρώ budget, ενώ κάθε χρόνο έχει εκατομμύρια προβολές περιεχομένου, ενώ μόνο το 2023, σύμφωνα με αποτελέσματα που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος είχε περισσότερες από 5.3εκ. μοναδικές προβολές στο περιεχόμενο της. Ας ελπίσουμε και άλλοι τουριστικοί προορισμοί να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.

Σχετικά με το Χρήστο ασχολείται αρκετά χρόνια με τον τουρισμό πολυτελείας και το Μάρκετινγκ σε κορυφαίες εταιρείες. Για αρκετά χρόνια βρισκόταν στο marketing του Hilton Αθηνών, ενώ για 2 χρόνια εργαζόταν στην ΤΕΜΕΣ (ιδιοκτήτρια εταιρεία Costa Navarino) και πρόσφατα ξεκίνησε ως Marketing Manager σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα τη SWOT Hospitality. Παρόλα αυτά, δε ξέχασε την περιοχή του και από το 2021 βοηθάει την περιοχή της Πάργας ως άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου.





πηγη:https://onprevezanews.gr/
Η Πάργα ως Casestudy σε Παγκόσμιο Συνέδριο στην Πολωνία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024 Rating: 5   Για την πρωτοβουλία για την Προβολή της Πάργας του Χρήστου Ντίτορα στα SocialMedia, τα αποτελέσματα και την αναγνώριση που έχει έχουμε γρά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: