728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το ”Βήμα στο αύριο” η Γεωργία (Γωγώ) Κυριάκη

.Η Γωγώ Κυριάκη είναι Δικηγόρος και επιχειρηματίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας , Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Enjoy Lichnos Bay Village.





Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πάργας με τον συνδυασμό Βήμα στο αύριο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα, θα είναι η Γεωργία (Γωγώ) Κυριάκη (Gogo Kiriaki ).Η Γωγώ Κυριάκη είναι Δικηγόρος και επιχειρηματίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας , Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Enjoy Lichnos Bay Village.
Πρώην αεροσυνοδός και νυν επιχειρηματίας στους κλάδους εστίασης και τουρισμού, διαθέτει σοβαρή εμπειρία στην διοίκηση επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
Ως ξενοδόχος είναι Τακτικό μέλος της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Πάργας και μια εκ των Γενικών Γραμματέων της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τουριστικών εκθέσεων στο εξωτερικό με στόχο την προβολή του τόπου .



Υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το ”Βήμα στο αύριο” η Γεωργία (Γωγώ) Κυριάκη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5 Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πάργας με τον συνδυασμό Βήμα στο αύριο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα, θα είναι η Γεωργία (Γωγώ...

Ετικετες

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: