728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτήσουν Υδατοδρόμιο τα Γιάννενα



Αν η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη τηρήσει τη δέσμευσή της προς τους εκπροσώπους της εταιρίας Hellenic Seaplanes τότε όντως θα ανοίξει ο δρόμος ή πιο σωστά το… υδατοδρόμιο για την προσέγγιση υδροπλάνων και στα Γιάννενα.
Η κα Βαλαβάνη τόνισε ότι οι επενδύσεις είναι σημαντικές στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε θέματα που σήμερα καθυστερούν αυτή την επένδυση. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που απασχολούν τους επενδυτές της εταιρείας, όπως τα υδατοδρόμια στις λίμνες καθώς και η σταθερότητα του φορολογικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρία, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νομοθετικό κενό που υπάρχει στην διαχείριση των λιμνών και των εγχώριων υδάτων από κάποιον φορέα.
«Σημειώνεται πως σήμερα την αρμοδιότητα για τις λίμνες την έχει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας ενώ μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να θεσπιστεί κάποιος φορέας διαχείρισης όπως ισχύει στην περίπτωση των λιμανιών και των θαλάσσιων υδάτων» προσθέτει.
«Σκοπός μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας ως κυβέρνηση στις επενδυτικές πρωτοβουλίες, να δημιουργήσουμε σταθερό φορολογικό περιβάλλον όπου θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών και να βάλουμε στη τελική ευθεία προς υλοποίηση το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Βαλαβάνη. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νικόλας Χαραλάμπους υπερθεμάτισε λέγοντας ότι η Ελλάδα «μπορεί να μετατραπεί σε Μαλδίβες της Ευρώπης και να γίνει η Μέκκα των υδροπλάνων φτάνει να της δοθεί η ευκαιρία. Είναι ο προορισμός που θέλουν να επισκεφτούν, τουρίστες από όλο τον κόσμο».


Πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτήσουν Υδατοδρόμιο τα Γιάννενα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015 Rating: 5 Αν η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη τηρήσει τη δέσμευσή της προς τους εκπροσώπους της εταιρίας Hellenic Seaplanes ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: