728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ: Νομιμοποιούνται από Δευτέρα με άδειες που θα εκδίδει ο Δήμος Πρέβεζας










Ως γνωστόν στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας αλλά και εκτός αυτού, οι καταστηματάρχες καφέ και εστίασης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη νομιμοποίηση των τραπεζοκαθισμάτων που βγάζουν στην προβολή των καταστημάτων τους αλλά και σε επιπλέον δημοτικούς χώρους.
Ήδη η αστυνομία ύστερα από σύσκεψη που είχε γίνει στο γραφείο του Εισαγγελέα έχει βεβαιώσει κάποιες παραβάσεις και ο Δήμος που είχε αφήσει χαλαρά τα πράγματα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της νομιμοποίησης.

Έτσι από την Δευτέρα 8 Ιούνη οι καταστηματάρχες θα μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο για να τους εκδώσει την άδεια στα μέτρα που δικαιούνται και θα γίνεται έλεγχος για την τήρηση των μέτρων από τη δημοτική αστυνομία, η οποία επανασυστήνεται στον Δήμο.
Σημειώνουμε ότι οι άδειες θα δίνονται σε όσους ρυθμίσουν τις οφειλές τους στον Δήμο, για οφειλές από προηγούμενα χρόνια.

Στην αρχή η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου ζητούσε 5 δόσεις ως προκαταβολή για να υπαχθεί κάποιος στη ρύθμιση, αλλά ύστερα από σχετικό δημοσίευμα του PrevezaPosto που απέδειξε ότι η απαίτηση αυτή του Δήμου ήταν μη νόμιμη, η ρύθμιση γίνεται με την καταβολή μόνο μίας δόσης.
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ: Νομιμοποιούνται από Δευτέρα με άδειες που θα εκδίδει ο Δήμος Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015 Rating: 5 Ως γνωστόν στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας αλλά και εκτός αυτού, οι καταστηματάρχες καφέ και εστίασης αντιμετωπίζουν πρόβλ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: