728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

O Δήμος Πάργας αντί να μειώσει τα δημοτικά τέλη στους ανέργους και στις ευπαθείς ομάδες του Φαναρίου μείωσε σε εκκλησίες και νεκροταφεία.

O Δήμος Πάργας αντί να μειώσει τα δημοτικά τέλη στους ανέργους και στις ευπαθείς ομάδες του Φαναρίου μείωσε σε εκκλησίες και νεκροταφεία.
Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας αποφάσισε να μειώσει τα δημοτικά τέλη ιερών ναών, κοιμητηρίων και Κτηνοτροφικών Μονάδων, στις δημοτικές ενότητες Φαναρίου και Πάργας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου προτάθηκε από την «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και τον κ. Γάκη Σωτήρη να περικοπούν τα δημοτικά τέλη και σε αγροτικές εγκαταστάσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό.

Ο Δήμος Πάργας καλά θα κάνει να μειώσει τα δημοτικά τέλη στις ευπαθείς ομάδες, και στους άνεργους του Φαναρίου, και όχι στις Εκκλησίες και στα νεκροταφεία.
Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ
O Δήμος Πάργας αντί να μειώσει τα δημοτικά τέλη στους ανέργους και στις ευπαθείς ομάδες του Φαναρίου μείωσε σε εκκλησίες και νεκροταφεία. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015 Rating: 5 O Δήμος Πάργας αντί να μειώσει τα δημοτικά τέλη στους ανέργους και στις ευπαθείς ομάδες του Φαναρίου μείωσε σε εκκλησίες και νεκροταφεία...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: