728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δείτε τι τρώμε για πρωϊνό εμείς οι Ηπειρώτες και ξετρελάναμε τους επισκέπτες της έκθεσης HORECA




horeca2
Στην  μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας για την Ελληνική Ξενοδοχία και τις σύγχρονες επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης συμμετέχει από την Παρασκευή η Περιφέρεια Ηπείρου με δικό της περίπτερο.
Η Πρέβεζα κέρδισε  για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις με την συμμετοχή του Συλλόγου Γαστρονομίας «Μιθαϊκός»  και ήταν εκεί ο πρόεδρος Παύλος Αλεξάνδρου  καθώς και ο σεφ Κώστας Κυριάκης (ταβέρνα Ψάθα), όπως επίσης και ο Αλέξανδρος Ροπόκης(καφέ Τσέρκι) που επιμελήθηκαν την παρουσίαση του «Πρότυπου Ελληνικού Πρωινού»  με Ηπειρωτικά προϊόντα και Ηπειρωτικό τρόπο παρουσίασης.
Σημαντική ήταν η συμβολή της  Αλεξίας Αγραφοπούλου, σπουδάστριας στα ΙΕΚ μαγειρικής Πρέβεζας και της  Μαρίας Μερκούρη , ιδιοκτήτριας  καταστήματος γυναικείων ρούχων (fullah sugah)  και  διοργανώτριας εκδηλώσεων ενώ παράλληλα σπουδάζει στα ΙΕΚ μαγειρικής. Η Μαρία Μερκούρη επιμελήθηκε το στήσιμο και τα διακοσμητικά στοιχεία του τραπεζιού.
Παρών ήταν εκεί και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και υπεύθυνος Τουρισμού της Περιφέρειας Στράτος Ιωάννου.
Φυσικά οι επισκέπτες ξετρελάθηκαν με το πρωινό που τρώμε εμείς οι Ηπειρώτες το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι και αποτελείται από αυγοτάραχο, πίτες, αρτοσκευάσματα, λάδι, ελιές,καπνιστό χάλι,  μέλι, αλλαντικά, τυροκομικά, γαλακτοκομικά,  μαρμελάδες,  τοπικά γλυκά και φρούτα και ελληνικό καφέ.
Εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της Ηπείρου την Κυριακή το πρωί, ενώ η έκθεση που ξεκίνησε την Παρασκευή ολοκληρώνεται την Δευτέρα 9 Φλεβάρη.
horeca3horeca5
Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησε η αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία κάλεσε τους επιχειρηματίες του κλάδου σε κοινή πορεία προκειμένου να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού. Τόνισε ότι σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία θα ληφθούν μέτρα αποκατάστασης και επανεκκίνησης της οικονομίας έτσι ώστε να στηριχτούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους του υπουργείου, μεταξύ των οποίων είναι η διατήρηση των παραδοσιακών αγορών και το άνοιγμα καινούριων, ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος με βάση τις διεθνείς τάσεις, η εκπαίδευση των εργαζόμενων στον κλάδο, η προστασία του περιβάλλοντος και διάχυση των κερδών από τον τουρισμό στην κοινωνία και την οικονομία.
egkainia

Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ
Δείτε τι τρώμε για πρωϊνό εμείς οι Ηπειρώτες και ξετρελάναμε τους επισκέπτες της έκθεσης HORECA Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2015 Rating: 5 Στην  μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας για την Ελληνική Ξενοδοχία και τις σύγχρονες επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης συμμε...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: