728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κανονικά θα γίνουν την Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Πρέβεζας


Τελικά κανονικά θα γίνουν αύριο Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Πρέβεζας καθώς θα γίνει μια προσπάθεια να απεμπλακεί το θέμα είσπραξης των χρημάτων που οφείλει στον τοπικό οργανισμό το δημόσιο από τα μέχρι τώρα μαθητικά δρομολόγια.
Συγκεκριμένα αύριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Καχριμάνη σύσκεψη, στην οποία θα παρευρεθούν ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πρέβεζας Πάνος Σαρδελής , ο οικονομικός διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Απόστολος Καλόγηρος και εκπρόσωπος του τμήματος Εντελλομένων Εξόδων.
Θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια να απεμπλακεί άμεσα το θέμα εκταμίευσης των χρημάτων που ήδη βρίσκονται στα ταμεία της Περιφέρειας από τις 10 Δεκεμβρίου και έχουν «κολλήσει» σε γραφειοκρατικές διαδικασίες του τμήματος Εντελλομένων Εξόδων.

πηγη:

Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ
Κανονικά θα γίνουν την Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2015 Rating: 5 Τελικά κανονικά θα γίνουν αύριο Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Πρέβεζας καθώς θα γίνει μια προσπάθεια να απεμπλακεί το θέμα...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: