728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βραβεύτηκε το διαμάντι "Salvator Villas & spa" στην Πάργα!

Ήταν η διαδικασία βράβευσης (Πέμπτη 5-6-2014) της  τρίτης κατηγορίας ξενοδοχειακών μονάδων 4+...-5, από την KUONI nordic το χρυσό μετάλλιο πήγε στο "SALVATOR VILLAS & SPA" του κ. Ζυγούρη με σκορ 9.2.
Εκείνη τη στιγμή ο οικοδεσπότης της τελετής Αντώνης Ζυγούρης, με έναν υπέροχο τρόπο, δείγμα του τεράστιου respect, κάλεσε τον πατέρα του Σπύρο Ζυγούρη, να παραλάβει το βραβείο. 

Το Salvator Villas & Spa, είναι ένα διαμάντι, ένα κόσμημα όχι μόνο για την Πάργα, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Διακρίνεται για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και η βράβευση ήταν μια απλή... επιβράβευση, της σοβαρής και μεθοδικής προσπάθειας, που γίνεται! Χαλαρώστε και κάντε παραμυθένιες τις καλοκαιρινές σας διακοπές, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στο Salvator Villas & spa, στην Πάργα.

πηγη:http://www.tomistinenimerosi.gr/index.php/nomos-prevezas/item/4913-vraveutike-to-diamanti-salvator-villas-and-spa-sthn-parga
Βραβεύτηκε το διαμάντι "Salvator Villas & spa" στην Πάργα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014 Rating: 5 Ήταν η διαδικασία βράβευσης (Πέμπτη 5-6-2014) της  τρίτης κατηγορίας ξενοδοχειακών μονάδων 4+...-5, από την KUONI nordic το χρυσό μετάλ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: