728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βραβεύτηκε για την υψηλή του ποιότητα, το Parga beach resort

Όταν ο σημερινός πρώτος πολίτης του νομού, αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, έβαζε πριν κάποια χρόνια πλάνο επένδυσης στην Πάργα, όταν άνοιγε τα επιχειρηματικά του φτερά, προς τον κατεξοχήν τουριστικό δήμο της Ηπείρου, τίποτε δεν ήταν εύκολο.
Αξίζει εδώ βέβαια να σημειώσουμε, ότι η κοινωνία της Πάργας, είδε πολύ θετικά αυτή την πρωτοβουλία. Για όσους όμως γνωρίζουν τη διορατικότητα και την οξυδέρκεια του Στράτου Ιωάννου, θεωρούσαν δεδομένη αυτή την επιτυχία. Όμως χρειάστηκε αγώνας... δρόμου, επιτρέψτε μας την έκφραση για να φτάσει το Parga Beach resort, στα επίπεδα που ο Στράτος και οι συνεργάτες του επιθυμούσαν! Τα κατάφεραν και ένα μικρό δείγμα αυτής της επιτυχίας, ήταν η στέψη, ως ειδική κατηγορία στις πρόσφατες βραβεύσεις ξενοδοχείων από την Kuoni nordic- Apollo, την Πέμπτη 5-6-2014, στο Salvato Villas &spa.
" Η ατελείωτη προσπάθεια παροχής υπηρεσιών στους πελάτες, η δυνατότητα να είναι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις ως προς τους πελάτες της Apollo, παίρνει αυτό το βραβείο προς ένδειξη ιδιαίτερης εκτίμησης" αναγράφονταν στο βραβείο που δόθηκε από την εταιρεία.
Ο διευθυντής του Parga Beach Resort, Δημήτρης Μαρίνος, φανερά ικανοποιημένος, τόνισε: "Για μας αυτή η βράβευση, είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί είναι η προσπάθεια και οι κόποι μας, των τελευταίων ετών. Μας τιμά ιδιαίτερα." To Parga Beach Resort, είναι ένας επίγειος καλοκαιρινός παράδεισος, που αξίζει να επισκεφτείς!
πηγη:http://www.tomistinenimerosi.gr/index.php/nomos-prevezas/item/4912-vraveutike-gia-thn-ypsili-tou-poiothta-to-parga-beach-resort
Βραβεύτηκε για την υψηλή του ποιότητα, το Parga beach resort Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014 Rating: 5 Όταν ο σημερινός πρώτος πολίτης του νομού, αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, έβαζε πριν κάποια χ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: