728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θεσμοθετήθηκε η δυνατότητα μετατροπής συμβατικών ΙΧ σε φυσικού αερίου

Ένα βήμα ακόμη προς το «άνοιγμα» της αγοράς κίνησης οχημάτων με φυσικό αέριο, που βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο στην Ελλάδα, έκανε η κυβέρνηση με την απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, με την οποία θεσμοθετείται πλέον η δυνατότητα μετατροπής κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, ώστε να λειτουργούν και με φυσικό αέριο.

Μέχρι σήμερα, η δυνατότητα κυκλοφορίας αυτοκινήτων με φυσικό αέριο επιτρεπόταν μόνο για τα αυτοκίνητα που, εκ κατασκευής, έφεραν τέτοιο σύστημα καύσης και κίνησης.

Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των πολιτών, σε συνδυασμό και με την δυνατότητα κατασκευής αμιγών ή μικτών πρατηρίων πώλησης φυσικού αερίου,ολοκληρώθηκε όλο το κανονιστικό πλαίσιο της εισαγωγής του φυσικού αερίου στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Η τοποθέτηση συσκευών φυσικού αερίου θα γίνεται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία και εξουσιοδοτημένους τεχνίτες αερίων, ο δε έλεγχος των εξαρτημάτων τοποθέτησης από τα ΚΤΕΟ.

Αποτέλεσμα των ρυθμίσεων αυτών είναι αφενός η εξοικονόμηση ενέργειας και αφετέρου η μείωση του κόστους των μετακινήσεων.



ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2014/05/blog-post_7596.html#ixzz33MwGCiVf
Θεσμοθετήθηκε η δυνατότητα μετατροπής συμβατικών ΙΧ σε φυσικού αερίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014 Rating: 5 Ένα βήμα ακόμη προς το «άνοιγμα» της αγοράς κίνησης οχημάτων με φυσικό αέριο, που βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο στην Ελλάδα, έκανε ...

Ετικετες

[ΝΕΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: