728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ! Τι έδειξαν οι έλεγχοι του Υπουργείου για την αδήλωτη εργασία στην περιοχή μας…



3 Μέτρα για να «ανοίξουν» θέσεις εργασίας, αλλά και να ανακοπεί το μεταναστευτικό ρεύμα, λόγω ανεργίας, πρέπει να πάρουν πάραυτα οι κυβερνώντες

Το δικό τους ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι Ηπειρώτες στις Ευρωεκλογές, με αποδέκτη φυσικά την Κυβέρνηση (σε όλη την Ήπειρο η Ν.Δ. ήρθε δεύτερη), κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου, ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση με την ανεργία!

Είναι γνωστό ότι η περιοχή μας έχει θιχτεί περισσότερο από κάθε άλλη περιφέρεια της χώρας και δυστυχώς, μέχρι σήμερα, παρά τα όσα εξαγγέλλονται, αυτά δεν έχουν βρει πρακτική εφαρμογή. Οι νέοι της Ηπείρου ζητούν το αυτονόητο: Μια δουλειά, για να μπορούν να επιβιώνουν ανθρώπινα, χωρίς να γίνονται βάρος στους δικούς τους, αλλά και για να μην αναγκάζονται να «δραπετεύουν» στο εξωτερικό ή στα ελληνικά νησιά για ένα μεροκάματο!

Τα μηνύματα από τις κάλπες της περασμένης Κυριακής υπήρξαν και ήταν ξεκάθαρα. Η ψήφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο ήταν ψήφος προειδοποιητική προς την Κυβέρνηση, παρά επιβράβευση στο κόμμα του Αλ. Τσίπρα, που βεβαίως κι αυτό δεν προτείνει πειστικές λύσεις για την αντιμετώπιση καυτών κοινωνικών ζητημάτων, όπως είναι αυτό της ανεργίας.


πηγη:http://www.fanaripress.gr/periphereia-epeirou/douleia-zetoun-neoi-tes-epeirou.html
ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ! Τι έδειξαν οι έλεγχοι του Υπουργείου για την αδήλωτη εργασία στην περιοχή μας… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014 Rating: 5 3 Μέτρα για να «ανοίξουν» θέσεις εργασίας, αλλά και να ανακοπεί το μεταναστευτικό ρεύμα, λόγω ανεργίας, πρέπει να πάρουν πάραυτα οι κυβερ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: